برگزاری دوره آموزشی کنترل کیفیت و تضمین کیفیت شیر خام در قزوین

دوره آموزشی "کنترل کیفیت و تضمین کیفیت شیر خام" با حضور مسئولین فنی و بهداشتی کارخانجات فرآورده‌های لبنی و گاوداری‌های صنعتی استان برگزار شد.
کد خبر: ۱۵۱۸۰۶۱
نویسنده علی اصغر رضایی

جام جم قزوین – رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان قزوین از برگزاری موفقیت‌آمیز دوره آموزشی تخصصی با عنوان "کنترل کیفیت و تضمین کیفیت شیر خام" در این استان خبر داد.

دکتر اقدمی در این خصوص اظهار داشت: پیرو هماهنگی‌ها و پیگیری‌های اداره کل دامپزشکی استان قزوین و با همکاری یکی از شرکت‌های فعال در زمینه فرآورده‌های لبنی و پروتئینی، این دوره آموزشی با هدف افزایش دانش و مهارت‌های مسئولین فنی و بهداشتی در محل سالن اجتماعات شرکت مذکور برگزار گردید.

وی افزود: در این دوره که با حضور پرشور مسئولین فنی و بهداشتی کارخانجات فرآورده‌های لبنی و گاوداری‌های صنعتی استان قزوین همراه بود، دکتر شهریار دبیریان به تدریس جامع ضوابط بهداشتی تولید شیر خام پرداخت.

دکتر اقدمی همچنین تصریح کرد: در ابتدای این کارگاه آموزشی، دکتر امیر جوادی، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان قزوین، مباحث را در خصوص وظایف و مسئولیت‌های مسئولین فنی بهداشتی در تولید بهداشتی شیر خام برای حاضرین تبیین نمود.

گفتنی است؛ این دوره آموزشی گامی موثر در جهت تضمین سلامت محصولات لبنی و ارتقاء استانداردهای بهداشتی در فرآیند تولید شیر خام استان قزوین محسوب می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها